Anlægsgartnerfirmaet “ANDREAS” ApS

Private haveprojekter

Hos ANDREAS giver vi dig nuanceret rådgivning og langtidsholdbare løsninger.

Kontakt Linda for et tilbud på dit private haveprojekt.

Haveanlæg & Design

Haveanlæg er alt det, der har med planter at gøre lige fra design af planteområdet til forarbejdning af jorden, valg af planter og selve beplantningen. Derudover er vi hos ANDREAS eksperter i belægning enten med natursten eller beton samt valg af det rigtige haveinteriør.

Grønt & Anlæg

Udover hjælp til bede og græsplæne får du hos os råd, vejledning og hjælp til vedligehold af alt det, der vokser i højden: træer, buske, læhægn, hække osv. Vi lytter til dine ønsker, men byder altid ind med vores erfaring for at sikre, at du får den bedste – og flotteste – løsning.

Græsanlæg & Pleje

ANDREAS har anlagt tusindvis af m2 græsplæner, som alle opfylder kravene indenfor faget. Med græsfrø af højeste kvalitet og den rette gødning får du et optimalt resultat. Vi puster også nyt liv i din gamle plæne, fjerner mos, eftersår, klipper kanter med (meget) mere.

Hos ANDREAS er vi enten selv eksperter eller samarbejder med andre dygtige fagfolk indenfor:

Rullegræs

Græsarmering

Vertikalskæring

Træfældning og topkapning

Trapper og støttemure

Indkørsler

Grusarealer

Terrasser

Stubfræsning og rodfræsning

Flishugning

Topkapning

Bolværk

Vand i haven

Snerydning

Engagement

Hos ANDREAS møder du 4 dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Skal vi tage os af det hårde arbejde? Giv lyd til os og lad os finde en løsning.

Kontakt os