Belægning med sten og fliser i Silkeborg

Et klassisk håndværk for faglærte anlægsgartnere

Kontakt os

Sandsten

Sandsten er en helt unik type natursten til belægning. Sandsten dannes ved erosion af bjerge og terræn, hvor sandet presses sammen gennem millioner af år, indtil det bliver til sten.

Vi er forhandler af de smukke sandsten fra Sandstone Natursten, hvor nogle af deres sandsten er op til 700 mio. år gamle. Sandsten er derfor et bæredygtigt naturmateriale, som kan genbruges igen og igen. Sandsten er utroligt holdbare og meget eksklusive af udseende.

Betonfliser

Betonfliser er et ideelt valg til indkørsler og terrasser for folk, der søger holdbare, funktionelle og økonomiske belægningsløsninger. Betonfliser er kendt for deres styrke og lange levetid.

De fås i forskellige former, farver og mønstre, hvilket giver mulighed for at tilpasse efter specifikke ønsker. Betonfliser er nemme at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Vi får vores flotte betonfliser fra IBF, der leverer betonprodukter af højeste kvalitet.

Chaussésten

Chaussésten er den klassiske firkantede granitsten, der fås i flere varianter. Belægninger med chaussésten giver et eksklusivt look og levetiden er nærmest uendelig. 
Chaussésten kan bruges til stort set alt: Terrasser, indkørsler, stier, trapper, bålplads m.m.

Betonfliser og chaussésten

Et populært valg er at kombinere betonfliser og chaussésten og dermed give belægningen lidt mere spil og karakter. Her ses et eksempel på en klassisk rådhusbelægning. 

Brosten

Brostenen er en ægte klassisker med mange hundrede år på bagen. Brosten er for dem der kan lide det rå og hyggelige udtryk med masser af sjæl. Brosten er også særdeles hårdfør, hvilket jo kun er et plus. Vi udfører brolægning i Silkeborg og omegn

Pigsten

De små runde, æggeformede sten er velegnet til at pifte et lille område af haven op, som sti, eller som kant til betonfliser.
En pigstensbelægning kan være en svær disciplin, men vores svende har helt styr på teknikken.  

Teglklinker

Teglklinker bliver stadig mere og mere populære. De brændte sten giver et råt look. Klinkerne kræver minimal vedligeholdelse, hvis man kan lide det patinerede look som teglen får over tid.

Græsarmering

Hvis indkørslen eller parkeringspladsen skal være grøn, men samtidig kunne holde til tung belastning, så er græsarmering den perfekte løsning. Når armeringen er etableret, vokser græsset op mellem hullerne og danner et grønt tæppe. Tilmed har græsarmering den store fordel, at regnvand kan trænge ned igennem – modsat en fast belægning hvor regnvandet skal ledes væk. 

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk