Beskæring

Kontakt os

Formgivning

En formgivende beskæring af træer og buske er ofte en god idé at få udført, hvis du ønsker at træerne og buskene har bestemte former og/eller vækstkurver. Vi tilbyder mange forskellige typer af formgivende beskæringer, hvad end der er tale om større eller mindre opgaver. Vores udstyr er tilpasset efter opgaven, så vi både kan nå mange meter op til de højere træer samtidigt med, at vi også er erfarne med at beskære mindre buske og træer.

Foryngelse og frugtsætning

Beskæring er et vigtigt redskab i forbindelse med at give træer og buske de bedst mulige betingelser for at sætte nye skud, der senere kan føre til forøget frugtsætning og give en foryngende effekt. Beskæringen skal altid foregå på træets/buskens præmisser, hvilket vi er meget bevidste om. På den måde er du sikker på, at dine træer/buske får de rette forudsætninger for at blomstre og/eller bære frugter.

Sundhed

Beskæring af træer og buske er ligeledes en god måde at sikre sit træ mod sygdom, forrådnelse eller uønsket vækst. Selve beskæringsprocessen kan også være behjælpelig i forbindelse med akut sygdom i træet/busken. Vi tilbyder i den sammenhæng at komme ud og beskære det pågældende træ med en sundhedsbeskæring, hvor vi fjerner alle de sygdomsramte dele, så sygdommen ikke spreder sig til resten af træet. Du er således bedre sikret imod, at dine træer og buske bliver syge, og at sygdommen får mulighed for at sprede sig, hvis uheldet er ude.

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk