Havearkitekt i Silkeborg & Aarhus

Lad os hjælpe dig med at designe din drømmehave.

Få hjælp af en havearkitekt

Har du fået mod på at kaste dig ud i den helt store haverenovering, men du mangler ideerne og færdighederne til at følge projektet til dørs?

Hos Anlægsgartnerfirmaet ANDREAS råder vi over to dygtige havearkitekter som kan hjælpe dig med at skabe overblik over haveprojektet og designe en have, der rummer alle dine ønsker og drømme for et udeareal.

Vores havearkitekter arbejder under selvstændig gren af virksomheden, som hedder have-ideer.dk og kører ud fra både Silkeborg og Aarhus.

Havedesign

Som havearkitekter tilbyder vi at udarbejde en haveplan til dig, som senere kan udføres af en (hvilken som helst) anlægsgartner.

Med en haveplan får du mulighed for at visualisere den have, der senere skal danne ramme for dine sommeraftener og udendørs aktiviteter. Det gør det derfor nemmere for dig at forestille dig, hvordan det hele kommer til at se ud, når alt arbejdet er gjort.

Du får samtidig inspiration til et moderne havedesign fra en dygtig havearkitekt.

Havebesøg i Silkeborg & Aarhus

Som et led i samarbejdet med en havearkitekt får du først og fremmest et havebesøg. Med udgangspunkt i havens mål og dine tanker og behov til projektet, får du nu mulighed for at se de allerførste tegninger af den have, der skal blive en del af dit hjem.

Kontakt os for en pris på en haveplan

Prisen på at få en havearkitekt til at hjælpe dig med din have afhænger af projektets omfang. Ønsker du at høre mere om hjælp fra en havearkitekt, er du altid velkommen til at kontakte vores havearkitekter på telefonnummeret 51 37 38 48 

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk