Anlægsgartnerfirmaet “ANDREAS” ApS

Terrænmure

Terræn- og støttemure understøtter niveauforskel på en flot og sikker måde.

Kontakt Andreas, og få et tilbud på din næste støttemur.

Andreas Haarup Lindberg-Lassen

30 48 85 79 mail@a-gartner.dk

Kæver en fagmand

En terræn/støttemur skal ofte holde mange tons jord bag sig, og det stiller store krav til håndværkeren bag. Derfor er det ekstra vigtigt at du vælger en dygtig fagmand, når der skal laves terræn/støttemur, så du ikke risikerer nedstyrtning eller skred over tid. 

Terrænmur i natursten (kampesten)

Opbygning af kampestensmur/kampestensdige er en ældgammel tradition i Danmark. Hvis en kampestensmur bygges korrekt, kan den holde i mange år. Hver en sten udvælges og vinkles helt rigtig så muren får  det rette "smig" (hælder indad). Det kræver tålmodighed og et godt håndelag.

Terrænmur i beton

Støttemure i beton er en god løsning til at udnytte niveauforskelle i terrænet. Stenene fås i mange forskellige varianter, og vi guider dig naturligvis i valget af sten. 

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Hvad siger kunderne om os?

Her kan du se hvad kunder skriver om det arbejde, vi har udført for dem

Skal vi tage os af det hårde arbejde? Giv lyd til os og lad os finde en løsning.

Kontakt os