Terrænmure

Terræn- og støttemure understøtter niveauforskel på en flot og sikker måde.

Kontakt os

Få hjælp af en rigtig fagmand

Terræn- og støttemure er holdbare, sikre og ikke mindst flotte løsninger på understøttelse af niveauforskelle i haven og på udearealer. Muren skal holde mange tons jord på plads, hvilket er ensbetydende med, at håndværket skal være i orden og af høj kvalitet. Hos Anlægsgartnerfirmaet Andreas er vi uddannede specialister på området, og vi har i den forbindelse udviklet stor ekspertise og erfaring med opbygning og anlægning af terrænmure. Det er meget vigtigt, at du vælger en dygtig fagmand til at løse opgaven, så du er sikret mod nedstyrtning, skred over tid og generelt forfald. Vi arbejder altid efter Danske Anlægsgartneres forskrifter, hvorfor du til hver en tid kan være tryg ved, at alt er i den skønneste orden.

Terrænmur i natursten (kampesten)

En terrænmur i natursten giver et smukt og naturligt look, der både er slidstærkt og støttende. Opbygningen med kampesten er en ældgammel tradition i Danmark, som vi hos Anlæsgartnerfirmaet Andreas er meget stolte over at videreføre. Når en kampestensmur er bygget ordentligt og korrekt, kan den holde i utroligt mange år. Hver enkelt sten udvælges, placeres og vinkles specifikt ud efter hinanden, så muren får den helt rette ”smig” (indadvendte hældning). Denne arbejdsmetode kræver stor tålmodighed, erfaring og et godt håndværk.

Terrænmur i beton

Terræn- og støttemure i beton er en god og funktionel måde at beskytte og opdele niveauforskelle i terrænet på. Betonstenene findes i mange forskellige varianter og størrelser, så mulighederne er mange, når der skal udvælges den rette løsning for dig. Hos Anlægsgartnerfirmaet Andreas er vi eksperter på området og tilbyder faglig rådgivning og vejledning både i forhold til valg af sten, form og til selve opbygningen og arbejdsprocessen. Vores målsætning er altid glade og tilfredse kunder, og vi udfører altid vores arbejde med et smil. Vi har stor erfaring med anlægning af terrænmure, så tøv ikke med at kontakte os.

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk