Trapper

Kontakt os

Sikkerhed og holdbarhed

Trapper skal både være funktionelle, sikre og holdbare. For at få alle tre parametre til at gå op i en højere enhed er det vigtigt, at trappen bliver anlagt korrekt og på bedst mulig vis.

Vi er altid meget omhyggelige i vores arbejde, og vi følger til hver en tid normerne fra Danske Anlægsgartnere, hvilket sikrer dig, at arbejdet udføres korrekt og ordentligt samtidigt med, at det færdige resultat lever op til de højeste kvalitetskrav. Vores trapper bærer dig op og ned i niveau på en effektiv, sikker og langtidsholdbar måde. Vi står altid klar til at hjælpe, hvad end der er tale om en større eller mindre opgave. Udfordringer af særlig karakter kan vi også løse takket være vores dygtige medarbejdere.

Rådgivning og design

Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til udseendet på en trappe.

Valg af materialer såsom beton, granit eller andre former for sten samt hvilke andre muligheder der er, er alt sammen noget, som vi kan hjælpe med. Det gælder også i relation til størrelsen på trinnene, om der skal være kanter på, eller hvis der skal bygges og monteres et gelænder. Vi kan løse enhver opgave, hvad end du ønsker. Overvejelserne er mange, og vi tilbyder altid faglig rådgivning og vejledning, så du kommer trygt og godt gennem hele processen. Vores kompetente medarbejdere er eksperter på området, og vi står altid klar til at guide dig i dine valg. Vi tilpasser os altid efter, hvad den enkelte kunde ønsker og har behov for.

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk