Grundvandet stiger

– Sørg for at sikre dit hus

Kontakt os

I takt med klimaforandringerne oplever vi en markant stigning i nedbørsmængderne. Der falder både mere nedbør, og der er også sket en ændring i, hvornår det falder. Der er også meget, der tyder på, at vi fremadrettet kun vil opleve mere ekstreme typer og mængder af nedbør.

Denne udfordring er ikke blot et spørgsmål om at håndtere mere regn, men også om at beskytte vores hjem og haver mod de konsekvenser, som de stigende nedbørsmængder og stigende grundvand medfører.

Hvordan påvirker stigende grundvand min have?

Stigende grundvand kan have alvorlige konsekvenser for både haver og boliger. Med oversvømmede kloakker og brønde stiger risikoen for vandindtrængen i vores huse betydeligt. Det truer ikke kun vores boligers struktur, men det kan også skabe dyre følger med vand- og fugtskader indendørs i vores boliger.

Udendørs vil haven også lide under de stigende vandmængder, da oversvømmelser kan dræne planter for næring og endda forårsage erosion. Mange haveejere har store belægninger af fliser i haven, hvilket gør det sværere for vandet at trænge væk igen, og det kan igen være med til, at vandet kan gøre stor skade på både sokkel og haveanlæg.

Opsamling af regnvand – En bæredygtig løsning

En af de mest effektive måder at beskytte din have og dit hjem mod de skadelige virkninger af stigende vandstand er ved at investere i opsamling af regnvand. Ved at opsamle og genbruge regnvandet kan du ikke kun beskytte din have, men også bidrage til at passe på miljøet.

Regnvandsopsamlingssystemer kan hjælpe med at reducere belastningen på kloaksystemet og forhindre oversvømmelser i din have og i dit nabolag. Ved at genbruge regnvand til vanding af planter og græsplæner, eller føre det videre til en sø, kan du reducere dit vandforbrug og dermed også spare på vandregningen.

Hos Anlægsgartnerfirmaet ANDREAS står vores team af erfarne anlægsgartnere klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt fremtidssikrer din have og dit hjem mod det stigende grundvand. Vi kan installere faskiner, dræn, og afledning med faskiner og mellemled med vandbeholdere, som du kan bruge til at vande dine planter med.
Lad os hjælpe dig med at skabe en bæredygtig løsning, der passer til dine behov og budget. Kontakt os i dag på telefon 30 48 85 79 eller på mail: mail@a-gartner.dk for at få mere information og en uforpligtende samtale. 

Engagement

Hos ANDREAS møder du dedikerede, engagerende, stærke, sjove og smukke mennesker, som alle elsker frisk luft, et solidt stykke arbejde og kunder med grønne drømme.

Vi smiler tit

Vi smiler stort, når vi kører forbi endnu et sted, hvor vi har haft vores grønne fingre med i spillet og gjort en forskel for kunden. Og vi smiler tit.

Maskineri

Som anlægsgartnerfirma kender vi til vigtigheden af at have udstyret i orden. Derfor råder vi hos ANDREAS kun over det allerbedste maskineri, der gør det muligt for os at løse opgaven bedst og mest effektivt

Vi støtter og er en del af:

Vi er blevet nomineret som årets anlægsgartner for 6. år i træk